Wedstrijden tijdens Surfdag Zeewolde 2019

De gehele dag door zullen er tijdens Surfdag Zeewolde surfwedstrijden worden gehouden voor alle leeftijden. Het leuke is dat iedereen hier aan mee kan doen! Als je een basis niveau hebt en lijkt het je leuk om een keer een wedstrijd te varen? Schroom niet en doe mee, dit is je kans!  Je kunt je inschrijven tijdens de surfdag zelf bij de inschrijftent.

Recreatieve klasse windsurfen

Om 12.30 begint de recreatieve klasse windsurfen. Je kunt je inschrijven voor de klasse 10 t/m 16 jaar of 17 jaar of ouder. De start van de wedstrijden in tegelijkertijd maar er word per klasse bijgehouden wie de winnaars zijn.

Inschrijfgeld bedraagt €5,-

Oude Deuren Surfcup

Na groot succes hebben we besloten de oude deuren surfcup een terugkerende wedstrijd te laten worden. Deze start om 13.30. Iedereen mag meedoen alleen stellen we bepaalde eisen aan de windsurf materialen: 

De surfplanken dienen minimaal 25 jaar oud te zijn en platbodems zoals: Windglider, Mistral, Dufour, Wayler,Windsurfer, dus geen punt aan de achterkant, voetbanden en het board dient een zwaard te hebben.

Inschrijfgeld bedraagt €5,-

Prestatietocht 2019

Om 14.30 begint het spektakelstuk van de dag: de prestatietocht 2019! Het is een lange tocht van 12 kilometer wat een prestatie opzich is om te finishen. Iedereen mag meedoen met elk materiaal (m.u.v. foils).

Dit jaar hebben we een flinke prijzenpot voor de top 3, maar liefst €500,-! 

De winnaar krijgt €250,-

De nummer 2 krijgt €150,-

De nummer 3 krijgt €100,-

Inschrijfgeld bedraagt €10,-

Inschrijven

Je kunt jezelf inschrijven tijdens Surfdag Zeewolde vanaf 11.00. Zorg dat je op tijd bent voor de briefing en wedstrijden!