De gehele dag door zullen er tijdens Surfdag Zeewolde surfwedstrijden worden gehouden voor alle leeftijden. Het leuke is dat iedereen hier aan mee kan doen! Als je een basis niveau hebt en lijkt het je leuk om een keer een wedstrijd te varen? Schroom niet en schrijf je in, dit is je kans! 

– Om 10.30 is de start van de recreatieve klasse windsurfen. Je kunt je inschrijven voor de klasse 10 t/m 16 jaar of 17 jaar of ouder. De start is tegelijkertijd maar er word per klasse bijgehouden wie de winnaars zijn. 

– Na groot succes hebben we besloten de oude deuren surfcup een terugkerende wedstrijd te laten worden. Deze start om 12.30. Iedereen mag meedoen alleen stellen we bepaalde eisen aan de windsurf materialen: 

De surfplanken dienen minimaal 25 jaar oud te zijn en platbodems zoals: Windglider, Mistral, Dufour, Wayler,Windsurfer, dus geen punt aan de achterkant, voetbanden en het board dient een zwaard te hebben.

 – Om 14.30 begint het spektakelstuk van de dag: de prestatietocht 2018! Het is een lange tocht (afhankelijk van de wind) wat een prestatie opzich is om te finishen. Iedereen mag meedoen met elk materiaal en voor de winnaars wachten mooie prijzen! 

– Om 15.00 (tijdens de prestatietocht) hebben we dit jaar een SUP wedstrijd ingevoerd. SUPpen word steeds populairder en zullen we dus meer aandacht aan besteden. Je SUPt een parcours en degene die als eerste finisht is de winnaar! Begin maar vast met oefenen..