Windsurf clinics

Windsurfen is de mooiste sport ter wereld! Iedereen kan het leren en je kunt al binnen een uur op het board staan en misschien wel heen en weer varen! Ga jij de uitdaging aan?

Je kunt tijdens Surfdag Zeewolde deelnemen aan de gratis windsurf clinics die overdag worden gegeven door de ervaren instructeurs van Surfschool Zeewolde! Je krijgt les met het beste materiaal waardoor het leren windsurfen een zeer leuke ervaring wordt!

Je kunt je tijdens de surfdag inschrijven bij de balie van Surfschool Zeewolde.

Stand up paddling

De nieuwste hype in het watersporten in het stand up paddling (sup). Je staan dan op een stabiele surfplank en je beweegt je door het water met een lange peddel. Het leuke van de sport is dat je het heel ontspannen kunt doen maar er ook een intensieve work-out van kan maken!

Tijdens Surfdag Zeewolde bieden wij de gehele dag gratis de mogelijkheid aan om het uit te proberen zodat je met het hele gezin kunt kijken of het jou ook lukt. Lachen gegarandeerd!

Surf simulator

Een echte surfer moet een goede balans hebben. Deze kun je testen op de vette surf simulator. Hij beweegt alle kanten op waardoor het een hele uitdaging is om te blijven staan! 

Ga de uitdaging aan en laat zien wat een goede surfer jij bent! 

Wakeboard clinics

Je hebt ze vast weleens over het water zien vliegen of misschien heb je het weleens geprobeerd? 

Wakeboarden is een hele gave watersport waarmee je mooie trucs kunt doen! Tijdens Surfdag Zeewolde kun je leren wakeboarden aan een elektrische lier, makkelijk en veilig! 

Indo boarding

Indo Board is opgericht met de missie om het plezier en de voordelen van balansbordtraining voor iedereen mogelijk te maken. Het Indo-board (afgeleid van het woord indoor) is ontworpen om binnenshuis te worden gebruikt, zodat iedereen, van kinderen tot senioren tot professionele atleten, kan profiteren van de voordelen van balanstraining en balanceboard-oefeningen.

Workshop Surf Kunst

Surf Kunst is kunst over alles wat over surfen gaat: surfers, surfplanken, de zee, de golven, het strand, zonsopgang, zonsondergang, gitaarmuziek, wetsuits, kampvuren, zoute haren, blote voeten en kampeerbusjes.

Kom jij ook Surf Kunst maken (op je blote voeten met zand in je haren) op 25 augustus tijdens de Surfdag Zeewolde?

Tijdens de workshop ‘maak je Surf Poster’ ga je zelf Surf Kunst maken. Met waterverf maak je je Surf Poster (A4 formaat) . We gaan zout en zand gebruiken om speciale effecten te creëren.

Er zijn die dag drie workshops: 11.00 – 12.00 uur, 13.00 – 14.00 uur & 15.00 -16.00 uur.

Schrijf je in op https://laurienbaart.com/workshop-surf-kunst/

 

Beach yoga

We zijn als mens van nature behoeftig naar NATUUR! Verse ochtend lucht, zon lichtstralen, de geur van flora en fauna, ons gewichtloos voelen in water, de gras sprieten en zandkorrels onder de voeten.. oh en niet te vergeten die zomerbriesjes – nét niet te warm met een windje die ons afkoelt op de juiste momenten. 

Ontspanning aan gaan voor jezelf is tegenwoordig niet heel gemakkelijk. Daarom zorg ik tijdens deze Surfdag, mega relaxte yoga clinics om te laten zien dat yoga – in buitenlucht – met alle zomerse activiteiten, je nog steeds die connectie kan maken met jezelf. Je gaat in een van de clinics ervaren hoe het is om de natuur volledig in te ademen! Heerlijk! Dit is werkelijk de meest fijne manier om van de natuur te genieten.

Niet heel onbelangrijk: de lessen zijn super ontspannend…… ben je moe? Juist mee doen!

Kosten: € 7,50 (neem je gezellig iemand mee? dan zijn de kosten  € 6 p.p.)
Informatie: groep van maximaal 15 || yoga matten zijn aanwezig || voor iedereen toegankelijk
Aanmelden: Klik hier om je aan te melden
Clinic tijden: 09:00-10:00 / 12:00-13:00 / 15:00-16:00 
Locatie: 
Strand Wolderwijd (RCN / Surfschool Zeewolde

Surf bazaar

Heb je de windsurfkriebels weer te pakken en wil je na al die jaren het water weer op? 

Net je eerste les gehad en je wil graag zelf verder oefenen? 

Bij de surfbazaar van Surfdag Zeewolde kun je op zoek naar je eigen windsurfset. Waarom direct nieuwe set kopen als je ook een goede 2e hands op de kop kunt tikken? 

Om je spullen (gratis) te verkopen kun je contact opnemen via info@surfdagzeewolde.nl of 06-13257119